Όροι χρήσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Καλώς ήλθατε στο Creperie-online.gr  με έδρα τους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του creperie-online.gr, αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους.

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση: info@creperie-online.gr ή από τη φόρμα επικοινωνίας.

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρία μας συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα:

α) Σε περίπτωση παραγγελίας. 
β) Σε περίπτωση εγγραφής στο δικτυακό μας τόπο για είσοδο μέλους. 

Οι πληροφορίες αυτές είναι:
Ονομα - Επώνυμο - Διεύθυνση - Τηλέφωνο - Ε-mail - Ταχυδρομικός Κώδικας - Περιοχή - Πόλη

Αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και αποστολή των αγορών σας. Η εταιρεία μας δεσμεύετε να μην προβεί σε καμία περίπτωση σε πώληση ή ενοικίαση προς τρίτους των δεδομένων αυτών και θα χρησιμοποιούνται νόμιμα, σύμφωνα με την Νομοθεσία Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όλα σας τα δεδομένα καταχωρούνται σε servers τα οποία έχουν Κωδικούς Πρόσβασης και όλα τα απαραίτητα συστήματα προστασίας. Μόνο ένα άτομο από τo κατάστημά μας έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.

Τιμοκατάλογος

Οι τιμές που αναφέρονται στο Site είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (23% ΦΠΑ). ΔΕΝ χρεώνεστε μεταφορικά. Το creperie-online.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

Είδη προς πώληση

Τα προϊόντα που πωλούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα creperie-online.gr είναι:

Συνεργαζόμαστε μόνο με εταιρείες που διαθέτουν πιστοποιησεις ISO για τα προϊόντα τους.

Online Delivery

1. Eπιλέψτε από το μενού 2. Εισάγετε τα στοιχεία σας  3. Πληρώστε με αντικαταβολή

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 4€ > Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία, για να την επιβεβαιώσουμε θα σας στείλουμε στο κινητό σας έναν Κωδικό τον οποίο θα πρέπει να τον συμπληρώσετε στο αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας μας. Μόλις λάβουμε την επιβεβαίωση, δηλώνετε την δεσμευτική σας ενέργεια ενδιαφέροντος αγοράς των επιλεγμένων προϊόντων και σε ελάχιστο χρόνο 30 λεπτών θα έχετε την παραγγελία στο χώρο σας.

Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή
Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας και να πληρώσετε το μεταφορέα με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.

3. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα 
Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας.

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του creperie-online.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Τροποποίηση των όρων χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα creperie-online.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. To creperie-online.gr αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.